Totalt antall sidevisninger

søndag 2. januar 2011

Er det mulig??

Akkurat nå har jeg behov for å få ut litt frustrasjon. Natt til nyttårsaften gikk ikke bra med Ida, det ble skyti opp noe helt sykt med raketter hele kvelden. Ida våknet i ti tida og fikk være oppe litt fordi hun ble redd. Ved midnatt våknet hun igjen,noe jeg hadde regnet med det var jo tross alt nyttårsaften og folk må selvfølgelig få lov å feire. Det tok ikke slutt før nærmere to(!) og en sliten gjeng sovnet endelig. Alltid etter vi har hatt sånne kvelder er det vanskelig å legge Ida dagen etter. Denne dagen ble ingen unntak, men hun sovnet til slutt. Det typiske som skjedde da var at noen fyrte opp de bombene rett utenfor hytta vår! Ida våknet igjen og hylgråt fordi hun blei så redd. Det tok kjempe lang tid å roe henne ned igjen og hun pekte bare ut å sa bom,bom.
Idag regnet jeg med at det kanskje skulle gå litt lettere, vi er hjemme igjen i vante omgivelser og Ida har alltid vært lett å legge. Hun sovnet fort, og jeg måtte en liten tur inn til henne men så blei det stille. SÅ SKJEDDE DET SOM IKKE SKULLE SKJE, en rakett ble fyrt opp av en nabo nå klokka åtte. Så nå er Ida livredd igjen, står bare i senga og peker ut og får ikke sove. Det er flere barnefamilier her hvor vi bor og jeg skjønner ikke hvorfor folk må skyte opp raketter så seint. Det blir jo tross alt mørkt klokka fem! Jeg tror ikke denne naboen tenkte over dette, og det var bare en rakett. Men det var nok til at mitt barn er redd og ikke får sove. Sånn det var dagens klage fra meg.
Vi har fått pakka ut etter en fin uke og vaskemaskinen går for fullt. Imorgen skal Ida og jeg besøke Kjersti i Oslo, før eksamenslesing begynner for fullt på tirsdag!

1 kommentar:

  1. Stakkars liten. Nå bblir hun vel vant til dette etterhvert.

    SvarSlett