Totalt antall sidevisninger

onsdag 6. oktober 2010

Kle deg sexy ;)

Det er ikke mest mulig synlig hud som gjør at du ser sexy ut. Heller tvert imot. Det er de små detaljene som avgjør om din sexy side kommer til sin rett.Her er noen tips fra KK.


1. Dekk til noen områder

Når du skal kle deg i ettersittende klær, er det fint å la noen områder være bare, mens andre er dekket til. For eksempel kan en trang kjole med lange ermer bli enda mer sexy med bare legger. La noe være igjen til fantasien, da er det fortsatt noe interessant å oppdage. Skal du bruke ettersittende klær er det viktig å finne den fasongen som er mest flatterende for din figur.


2. Blonder

Bruk blonder og bli like chic som de elegante franske pikene. Stoffet lar deg få små glimt av huden under og løfter deg opp noen hakk på sexy-stigen. Det er ikke nødvendig med en heldekket blondekjole. Noen små områder gjør også jobben.


3. Gjennomsiktige stoffer

Å bruke gjennomsiktige plagg er fint når du har noe pent under. Det er også en diskret og fin måte å vise hud på uten at det blir for påtrengende. Er du ekstra tøff, lar du underkjolen bli hjemme, men pass på å gjøre dette i riktig anledning hvor du ikke støter andre.


4. Gudinne-inspirert

La deg lokke av Afrodites kvinnelighet og bruk draperte snitt. Det er både flatterende for de fleste figurer, og et behagelig å ha på seg. Draperte kjoler er også et yndet valg på den røde løperen. Angelina Jolie er blant dem som ofte viser sine gudinnelige sider.


5. Kle deg i rødt

Rødt er fargen som aldri slår feil. Fargen er kjent for å få hjerter til å slå fortere, for menn elsker den simpelthen. Fargen sender ut signaler om at du vet hvordan man har det gøy.


6. Maskuline snitt

Ingenting er mer feminint enn maskuline klær på jenter. De skreddersydde plaggene preger motebildet igjen og igjen. Finn ut hvordan du får de stramme, maskuline plaggene til å bli sexy og elegante på deg.


7. La plagget være fint fra begge sider

Selv om vi selv ikke ser ryggen og baken vår, er det andre som ser deg fra den vinkelen hele tiden. Finn plagg som har snertne detaljer på ryggen, som for eksempel, noe mønster, glidelåser eller sløyfer.


8. Blyantskjørt

Et blyantskjørt er smalt og høyt i livet. Det er et skjørt som viser formene dine og passer like godt på jobb som på fest. Dette skjørtet bør være blant dine basisplagg i garderoben.


9. Lån fra gutta

Det er morsomt å gå på skattejakt i skapet til kjæresten og låne noe av ham. Det er ikke alltid hans plagg sitter like fint på deg, men gutteinspirerte plagg finnes det flust av. Såkalte kjærestebukser og skjortekjoler kan gi samme sexy effekt, mens noen motefavoritter vil han aldri forstå.


10. Det enkle er ofte det beste

Det er ikke alltid du trenger å finne fram de mest glitrende og feminine plaggene for å føle deg sexy. En enkel singlet kombinert med jeans kan være minst like hot.


11. Bruk pent undertøy

Å ha noe du synes selv er pent underst, gir deg en ekstra god følelse. Og bare det gjør at du fremstår mer selvsikker som igjen gjør deg mer sexy. Om kjæresten også synes undertøyet er pent er en bonus. Det er nemlig hva du selv synes som står i fokus her. Få gode tips på hvordan du bruker en BH riktig.

Et godt eksempel på at "det enkle er ofte det beste"
Vulgært og ikke sexy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar