Totalt antall sidevisninger

mandag 25. oktober 2010

Kalorier....

Uff, kalorier er noe jeg skulle ønske jeg slapp å tenke på. Tror ikke det går en dag uten at jeg tenker på hva jeg spiser og ofte har jeg dårlig samvittighet.Visste du at i 100 gram melkesjokolade er det 550 kalorier, mens i 100 gram japp er det bare 400? Dette var noe jeg fant ut når jeg kjeda meg på jobb i helga ;) Jeg begynner nå å komme inn i bedre vaner, men det tar jo tid før man ser resultater...Idag har jeg vært flink med maten og jeg har løpt 5 km på mølla mi. Dette er noe jeg har gjort annenhver dag nå siden jeg fikk den.

Ellers har jeg vært på barselbesøk hos Line og Lasse idag og lille Iver er bare så utrolig skjønn. Snill er han også, han er bare oppe en gang om natta for å få mat :)

Ha en fin kveld videre:)

Hva er din yndlingssjokolade?


2 kommentarer:

  1. Hurra for frodige kvinner!

    SvarSlett
  2. Det er utrolig mange kalorier i sjokolade, desverre, men som du selv sier er det mindre i japp. På "matvareguiden.no" under informasjon om matvarer kan du finne kalori-/fett-/og karbohydratinnhold i omtrent alle matvarene vi har i norge:) Snedig (selv om det ikke fører til at man slutter å tenke kalorier):)

    SvarSlett