Totalt antall sidevisninger

torsdag 7. oktober 2010

Hvor mange land har du vært i?

Jeg elsker å reise og mener at jeg har vært i endel land i løpet av mine 26 år(uff, begynner å bli gammel jooo) Dette er landene jeg har vært i: Danmark, Sverige, Finland, Russland,Estland, Tsjekkia, Tyskland, Frankrike, Spania, Hellas, Malta,England, India, Dubai, Monaco, Marokko, Tunisia, Italia, Bosnia, Montenegro, Krotia, Sicilia, Sardinia, Belgia, Nederland, Luxenburg, Tyrkia og Bulgaria.

Det mest spennende landet jeg har vært i er India. Det var som å komme til en helt annen verden. Mye fattigdom og søppel, men nydelige strender og billig god mat og ting.

Det fineste landet jeg har vært i er Dubai. Det var så strøkent der, folk var super hyggelige og de har helt fantastiske shopping muligheter og kjempe fine strender. Har veldig lyst å reise tilbake hit i nær fremtid!

Det kosligste landet jeg har vært i er Danamrk. Vi ar hytte der og jeg bare elsker Danmark. Det er så koselig der og jeg blir alltid så gla av å være der :)

De stedene jeg har mest lyst å besøke hvor jeg ikke har vært er New York og et spennende afrikansk land, lang inni bushen. Og selvfølgelig Thailand :)

Hva er ditt drømme reisemål?


3 kommentarer:

  1. Trudde du var en reser i geografi jeg!? Sicilia og Sardinia er det land? ;)

    SvarSlett
  2. Jeg har vært i 7 tror jeg :) Danmark, Sverige, Belgia, Spania, Egypt, Hellas og Tyrkia. Jeg har litt å ta igjen ser jeg....

    SvarSlett