Totalt antall sidevisninger

tirsdag 24. august 2010

Savner Ida min veldig mye

I går begynte jeg i praksis på sykehuset. Og vi ble tatt så godt imot av veilederen vi skal ha denne uka. Linn og jeg går sammen. Det føles utrolig trygt siden jeg føler at jeg ikke kan noenting. Jeg har ikke hatt praksis siden 2008, så det blir rart å være tilbake i stell å sånn. Men jeg gleder meg faktisk! :) tror det blir veldig bra. Igår hadde vi bare sånn bli kjent dag på sykehuset. Deilig med en myk start! Idag har jeg studiedag siden veilederen min har fri. Får ikke kommet igang med noen oppgaver ennå, så denne dagen har jeg helt for meg selv......helt for meg selv ja....Skulle så indelig ønske jeg hadde lille Ida min her. Det er så tomt og stille rundt meg. Jeg skjønner ikke hva jeg gjorde før jeg fikk barn. Livet har blitt så mye mer meningsfullt etter at jenta mi kom til verden.

Jeg vet hun storkoser seg i Danmark med mormor og morfar, og jeg får bilder av henne hver dag på mail og prater med henne i tlf :) men jeg må si jeg gleder meg veldig til hun kommer hjem nå, det føles som en evighet siden jeg så henne og holdt henne sist. Skal kose masse med henne og bare sitte og lukte på henne når hun kommer hjem på fredag <3

Nå skal jeg snart til dyrlegen med pus. Hun har nemlig slåss med nabokatta og fått seg et skikkelig stygt sår.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

 1. uff.. stakkars pus.. men den katta tåler vel en trøkk:) Det er ikke lenge til fredag nå, bare 3 dager:D.
  Så bilde av de cup cakesene lenger ned her, så nå må vi lage det snart!

  SvarSlett
 2. åh ja de må vi få lagd...mmmm.......tror de er sykt gode :)
  han dyrlegen trodde kanskje det var noe annet enn bittsår for det så ikke helt sånn ut, så kanskje det var foret....vi som akkurat har kjøpt ti kg sekk med for til fem hundre kr...jammen blei det ikke 800 hos dyrlegen også...svin!
  ja er bare tre dager igjen nå, går fort det:) må jo prøve å nyte fri mens jeg kan :)

  SvarSlett