Totalt antall sidevisninger

torsdag 29. juli 2010

Lyst på så mye....

det er bare så mye fint i interiør verden som jeg ønsker meg....tallerkenhylle står høyt på lista nå, og min kjære har nå kjøpt seg en fres så han skal prøve å lage en til meg :) Men vi driver å maler ute for harde livet nå, og da står ikke det øverst på prioriteringslista dessverre...


Vi har nemlig begynt å male veranda rekkverket hvitt....fikk malt masse igår, mens idag bøtter det jo ned ute så har ikke fått gjort noe idag. Håper på bedre vær fremover! Vi skal også male huset denne sommeren og har vært og kjøpt to prøvemalefarger idag. Antikk hvit og en som heter lys. Den som heter lys synes vi var finest så da får vi håpe naboen liker den best også :) den har et bitte lite gulskjær i seg og jeg tror den blir veldig fin med hvite kanter :)

Idag ble det en tur på gulskogen, hvor vi møtte Susanne, Anders og Emilie. Veldig koselig å se de igjen. Emilie styra og var så flink med Ida. Ida synes det var kjempe stas!
Så hadde vi Bente og Johannes på koselig middag :):)

Jeg fikk kjøpt meg et par småting på candle art idag...vurderer om jeg skal søke jobb der...? tenk alt det fine jeg fikk omgitt meg med da :):)


Kjøpte to av disse idag og skal begynne å samle litt

lurer på om husbonden klarer å snekre sammen en sånn her til meg?

2 skjønne jenter <3

2 kommentarer:

  1. Heisann=) Hvordan har sommeren vært så langt? Fått lada opp til høsten eller?

    SvarSlett
  2. Hei og hopp:) sommeren så langt har vært veldig bra, har fått slappet av og kost oss masse, men det var detta været da....bare fått bada en gang i sjøen...meeeeen, regner med at august blir j***** bra ;) grugleder meg litt til skolestart, men blir vel godt med hverdag igjen, selv om de 2 siste ferieukene skal nytes hardt!
    du da; alt bra med deg, hatt en fin sommer? klem

    SvarSlett