Totalt antall sidevisninger

fredag 16. juli 2010

En tur til Drammen by idag...

Idag skal jeg møte Line en tur i byen. Jeg skal prøve å finne meg et antrekk til vi skal til Svigers 50 årslag på lørdag. Håper jeg finner noe, for jeg har ikke noe å ha på meg. (nei pappa, jeg har ikke det!) Ellers skal vi en tur på liertoppen seinere idag for å kjøpe gave og min kjære trenger også noe å ha på seg ;)
Igår laget jeg hjemmelaget lasagne og det ble veldig vellykka. Alltid når vi er hos mamma og pappa får vi kjempegod lasagne så da tenkte jeg at det må jeg også prøve å lage. Her er oppskriften:

1. Ta en stor kjele med litt smør og brun ca 500 gr kjøttdeig. Ha i 2 løk(som du kutter opp) ,1 boks hermetiske tomater, 3 sp tomatpurè, oregano, salt og pepper. La dette stå og putre og godgjøre seg ca 10-15 min.
2. Imens lager du ostesaus av 3 sp smør, 5 sp mel, 7 dl melk, litt malt muskattnøtt(viktig!) og 200-300 gram revet norvegia. Jeg blandet alt untatt osten som jeg tok i når det begynte å småkoke litt. Når denne blir passe tjukk er den ferdig.(et par min) Da er det bare å begynne med et lag kjøttdeig, pasatplater(som du kjøper ferdig)og ostesaus i en ildfast form. Gjenta dette. så har du litt revet ost på toppen.
3. Stekes i ovnen på ca 200 grader i 25-30 min(til osten er gyllen)

Jeg brukte salat og hvitløksbaguetter ved siden av :) mmmmmmmmm, MYE bedre enn "juksepakka" :)

1 kommentar: