Totalt antall sidevisninger

mandag 21. juni 2010

Deilig ferie i Danmark :)

Nå er jeg i Danmark og koser meg. Jeg er her med Ida, mamma og pappa. Vi kom i går og skal være her til fredag. Ida har vi vært på en liten shopping tur til Hjørring. Alltid koselig å kikke litt der. Jeg kjøpte en kjempe fin Lene Bjerre lampe til å ha i stua og en Lene Bjerre vase. Fikk ikke kikket så veldig mye for var ei lita frøken som ikke er veldig tålmodig på shopping...

Har blogget veldig lite i det siste, men pcen hjemme klikker stadig, den "gjenoppretter" siden hele tiden som det står. Så nar jeg er godt igang med et innlegg blir alt borte. Noen som veit hvordan det kan fikses??

Nå har jeg sommerferie fra skolen og det er veldig deilig. Er litt i tvil hvordan det gikk med den siste eksamen, det får jeg vite 8 juli. Blir overlykkelig hvis jeg har stått :)))

Imorgen skal vi på stranda, det tror jeg blir bra. Så håper jeg på en grei natt i natt, Ida våknet 05.20 idag! Litt i det tidligste laget for meg...er sliten idag, veldig gla jeg ikke er alenemor. Har jo mamma og pappa som er kjempe flinke og hjelpe til, men Ida er så mammadalt at jeg må være ute av syne for at hun ikke maser. Både gleder og gruer meg til det forsvinner litt, jenta mi begynner å bli så stor <3Dette bildet fant jeg på pappas pc. Det er fra vi bygger hus i 1985


Denne lampen ligner på den jeg har kjøpt. Men jeg har med hvit skjerm-selvfølgelig ;

3 kommentarer:

 1. søte Siri:) konge den sveisen der må jeg si.. hehe:) gleder oss til Danmark nå assa.. kos deg masse! legg inn litt bilder fra stranda ogsånn imorgen da!? morro å se:)

  SvarSlett
 2. likte den lampa forresten:)

  SvarSlett
 3. Takk takk...jepp skal få han far til å ta litt bildær...så kan jeg jo blogge imorgen også :)
  gleder meg veldig til vi skal dra med dere :)

  SvarSlett