Totalt antall sidevisninger

mandag 10. mai 2010

jenta mi er syk......


igjen :( dette er vel hvertfall 3 gang etter hun begynte i bhg at hun blir dårlig. Hun var så i slaget på fredag, mens lørdag morgen hadde hun plutselig feber?
Hun var bedre i sta men, men så bli hun plutselig dårlig igjen, så det svinger litt. Idag har Espen vært hjemme med henne, så imorgen er det min tur. Passer dårlig nå ,men lille gullet mitt må jo få stell og pleie når hun er syk <3

Nå gleder jeg meg skikkelig til 17 mai. Den skal vi i år feire i Sande. Må jo se hvordan de gjør det her i bygda. Ida har fått plass i bhg her fra 1 august og de går i tog hver 17 mai så da må vi jo ha sett det en gang før :)
Mamma og pappa er bortreist i år så da har jeg vært så heldig og få låne bunaden til mamma. Den er kjempefin, det er en Øst- Telemark bunad. Jeg har kjøpt bunad til Ida også, men jeg vet ikke om hun skal ha den eller en kjempe søt kjole hun fikk av mamma. Vi får se ann litt :)

Ha en god kveld videre, og husk at jeg blir gla for kommentarer :) Nå skal jeg sløve på sofaen og kose meg med alt det underholdende søppelet som er på tv ikveld ;)

3 kommentarer:

 1. Jeg hadde alltid bunad når jeg var liten så synes Ida kan få bruke sin også. De er jo så søte=)

  SvarSlett
 2. hehe ja de er jo det, men den er litt stor så hun klikka forrige gang hun hadde den på ;)like sta som mora si ;)

  SvarSlett
 3. Håper hun er bedre imorgen da :-)
  - og at dere får sove mye i natt!
  Pappa

  SvarSlett