Totalt antall sidevisninger

onsdag 26. mai 2010

Jeg elsker.....

å shoppe!! Jeg blir rett og slett ganske lykkelig når jeg shopper :) Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Buskerud storsenter. Jeg har hentet brillene mine som jeg har bestilt for en ukes tid siden :)og siden jeg var alene, uten mann og barn tok jeg meg tid til å kikke litt. Jeg endte opp med endel mer en det som var planen ;)
Mamman min har bursdag imorgen så jeg kjøpte gave til henne, og hun måtte jo få en liten gave fra Ida også:)
Jeg trengte også nye sko så det fikk jeg kjøpt meg. Jeg var også innom cubus, og jeg kom meg selvfølgelig ikke ut derfra uten og kjøpe noe til Ida.
Jeg har også litt lommebok dilla så jeg unnet meg en ny. Legger ut bilder så får dere se :)

Har vært på skolen på dagen idag og øvd til praktisk test. Nå har vi kun to dager igjen å øve for de stenger øvingsavdeligen. De første skal ha eksamen til mandag, mens jeg ikke skal ha før neste fredag. Det betyr at jeg må vente en hel uke før det er min tur, uten at jeg får øvd. Får ikke noe mindre nerver av å tenke på det!

Idag sov Ida helt til ti på ni, jeg var oppe en halvtime før henne og fikk dusjet og ordnet meg før hun våknet. Vi hadde en veldig koselig morgen sammen, og spiste frokost hjemme idag og leste bok før jeg leverte henne i bhg. Ista gikk Espen med henne og hun ville bort til meg. På veien bort slapp han henne pg hun gikk tre skritt helt alene mot meg :D så nå tror jeg ikke det er lenge før hun går. Det gleder jeg meg til :)

Ha en fin kveld :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar