Totalt antall sidevisninger

fredag 14. mai 2010

Freden har senket seg i brastadveien

Idag har det virkelig gått i ett her hjemme. Etter at lillemor hadde tatt seg en lur bar det strake veien til ikea. Vi var ikke de eneste som hadde tatt veien dit idag...det var maaaasse folk. De hadde auksjon der idag, og jeg fikk med meg at de solgte "en stue" for 15.000 kr. Hvis man vanligvis skulle kjøpt hele hadde den kostet 50.000. Så der var det virkelig noen som gjorde et kupp. Vi kjøpte bare noen små ting, litt blomster, lys, og en lampe +++.

På vei hjem tok vi ukeshandelen, den har vi hver fredag. Etter vi begynte med har vi spart masse penger. Det eneste jeg er innom butikken nå er rundt tirsdag for da kjøper jeg et brød.

Vi spiste middag på verandaen idag, det var helt nydelig og sitte ute. Vi satt ute uten jakke og det var bare deilig! Virker som endelig litt varme er på vei.

Ikveld har jeg vasket hele huset og bla ryddet i kjøkken skaper, klesskapet, støvsuget, vaska badet og tørka støv. Har bare rommet til Ida igjen og det tenkte jeg og ta imorgen. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. :)

Her er den nye lampa, fin ikke sant?


1 kommentar:

  1. Flink du Siri:) Står på med eksamen, Ida, Mann og hus!!!

    Klem Camilla

    SvarSlett