Totalt antall sidevisninger

onsdag 5. mai 2010

Det er rart hvordan huset skinner når eksamen står for tur...


endelig er verandaen ferdig :)


vi lagde innbakt kylling her om dagen...kjempegodt!


Ida hjelper til med litt hagearbeid :)


se så fint bilde <3

Men jeg trøster meg med at det har litt psykisk innvirkning også. Jeg stresser mye mer når det er rotete hjemme. Jeg liker og ha ting i orden og er det rent og pent kan jeg konsentrere meg om det jeg egentlig skal :)

Ja for imorgen er det eksamen igjen. Da er det medikamentregning som står for tur. Jeg har regnet gamle eksamensoppgaver og satser på at det holder. Det er jo samme oppgaver som går igjen, bare med andre styrker, doser og mengder! Det er veldig mange som stryker på denne eksamenen for man må ha hundre prosent riktig. Hvis en glemmer to streker under svaret har man strøket. Men jeg skjønner jo at det må være sånn for er jo veldig viktig at pasientene får i seg det de skal ha!

Igår bestilte vi to turer til Danmark. Ida og jeg reiser med mamma og pappa fem dager i slutten av juni og Espen ,Ida og jeg reiser ned 5 dager i august med venner. Jeg gleder meg veldig til begge turene!! :)
Ellers tror jeg vi blir for det meste hjemme i sommer. Vi skal vel på noen små turer med båten og sånn. Pluss at jeg har en litt "hemmelig" reise under planlegging ;)

2 kommentarer:

 1. Så fin veranda dere har fått ;)
  Ida og Hedda har like "dresser" jo!.. hi hi!
  Men Siri, du Siri!..
  Hvordan lager du innbakt kylling? Jeg vil å ;)

  SvarSlett
 2. takk for det, vi er veldig fornøyd. deilig å bare kunne slippe snuppa ut :)

  innbakt kylling ja...da må du på innvandrer butikk og kjøpe et slags pulver. det skal blandes med vann så det blir youghurt konsistens. så skjærer du bare kyllingfileer i så store biter du vil ha de og legger de oppi bollen med det du har blandet og putter det i frityr kokern. vi har ikke frityrkoker nå men bruker bare vanlig kjele med frityr olje i. (min 1 liter olje i kjelen)hvis du skal lage det i kjele er det viktig at olja er varm først ellers blir de ødelagt. det sjekker du ved å putte en liten brødskive oppi og da skal det frese litt. så ligger de baree oppi der ca 1 min :) også MÅ du kjøpe sweet chilli saus som dip. det har de også i den innvandrer butikken jeg handler i. den ligger på hjørnet ved union pizza. ikke den store til høyre for union pizza, men en knøtt liten til venstre ;)

  SvarSlett