Totalt antall sidevisninger

torsdag 8. april 2010

Nå skal vi på sykkeltur :)


Ida gleder seg til russetiden....det gjør ikke jeg!!


Prøver firehjuling på jula...:)

Idag har jeg vært hjemme med Ida som har blitt syk,igjen...det begynte på mandag med feber og hoste. Hun har heldigvis vært feberfri idag, men har hatt feber ellers hele uka stakkars...begynner å bli lei sykdom, og hun har ikke gått en mnd i bhg ennå engang...jeje...men hun er på bedringens vei!vi tar henne lettere opp når hun gråter når hun er syk og det får vi igjen for nå merker jeg. Hun sovnet greit, men våknet igjen og sover ikke ennå...det veksler mellom gråt og synging...hehe, jeg må jo le litt også :)
Ellers har vi vært på biltema og jula idag g kjøpt sykkelsete til Ida og hjelm. Gleder meg skikkelig til vi skal på sykkelturer sammen alle tre :) skal jobbe i helgen men imorgen kommer Susanne, Alsakern, Lilly og Mie til oss og vi skal grille.Ida skal være hos bestemor og bestefar Johannes fra imorgen til lørdag.Da skla jeg sove leeeenge på lørdag også skal vi hente en fryser i Sandefjord på formiddagen...fiiiiiiinaly det var på tide ;)

5 kommentarer:

 1. Herlige bilder :) fin blogg sirimor :) Hilsen thomas

  SvarSlett
 2. Det kommer til å bli bedre det med sykdom siri :) skjønner at du er lei,godt å høre hu er bedre nå :)snart er dissa barna herdet nesten for det meste av de sykdommene :)Thomas

  SvarSlett
 3. ja jeg håper det:) hun er i barnehagen idag så får vi se hvordan det går :)

  SvarSlett
 4. på tide med fryser nå ja, pose ut vinduet har (heldigvis) ikke funket på en stund! :)

  SvarSlett
 5. ja men blei jo dårlig med det da når hun solgte den til noen andre :(

  SvarSlett