Totalt antall sidevisninger

søndag 11. april 2010

Enda en jobbhelg er over...kos med min kjære :)
Det går egentlig veldig greit å jobbe synes jeg. Selv om jeg netsen bare jobber helger klager jeg ikke ;) sånn som idag for eks begynte jeg kl 07.00 og da er det jo ingen innom...så da er det bare å pusle litt og drikke kaffe og lese aviser ;) er jo bare koselig når solen skinner inn ;) ganske mange innom idag som skulle vaske bil.
Jobbet også lørdag kveld og da er det ofte noen fulle folk innom. Heldigvis er ikke jeg redd for fulle menner og jatter med og ler inni meg av alt de sier.


I går var vi innom plantasjen og handlet blomster og kikket på utemøbler. Vi har spisebord med seks stoler i sånn kurvmøbler, men er på jakt etter en "slappe av salong" i samme serie. Vi skal også kjøpe stor hengeparasol som de har på biltema. Espen har idag regnet og tegnet rekkverk vi skal ha rundt verandaen så det blir en ordentlig og trygg veranda hvor vi kan slippe ut Ida uten og være redde. Espen ønsker seg også en pavlijong vi kan ha på verandaen. Her skal det vel bli fint :)
jeg fant ut når jeg plantet idag at jeg EIER ikke grønne fingre...det irriterer meg for jeg synes blomster er sååå fint!! Det endte med at jeg ble sinna og Espen måtte plante resten for meg. Det verste er at han er mye flinkere enn meg. Min mann kan brukes til alt han! Det er han som fletter håret mitt,baker, og pusser vinduer. han ordner alt praktisk fra det å snekre ting til og mekke bil. I tillegg er han så tålmodig med meg som ikke alltid er like lett å leve med. Uansett hva jeg sier eller gjør, svarer han sjelden tilbake. Du er super gutten min og jeg elsker deg veldig høyt! Du er også verdens beste pappa <3

1 kommentar:

  1. Så koselig a siri :) flink han espen:) det er bokstavlig talt en alt mulig mann ;) blir fint på verandaen deres da :) blir spennende å se :) bra blogg siri.. klem thomas

    SvarSlett