Totalt antall sidevisninger

mandag 22. mars 2010

To små prinsesser er født


Idag kom de to små prinsessene til Susanne og Alsakern, fem uker før termin. Alt står bra til :)Jeg gleder meg sånn til og se dem. De er sikkert nydelige :)
Nå begynner en ny tid for de også- en tid de kan glede seg til for det å være mamma er det beste jeg har opplevd. Det er mange ganger slitsomt, men bare jeg tenker på jenta mi når hun sover eller ikke er her har jeg lyst til å gi henne en stoooor kos! Og når jeg hører latteren hennes eller ser det søteste smilet smelter hun hjertet mitt. Og jeg kan ikke annet enn å le meg ihjel av de rareste grimasene, etterfulgt at hun ler med :) De er nok utrolig stolte der de sitter nå!

Idag har jeg vært og trent med Mette, jeg fikk løpt/gått 7,5 km på mølla. Jeg løp 6 km og gikk 1.5 km. Noen ganger har jeg masse energi og det er så deilig! Imorgen skal vi på zumba og styrke og core...det gleder jeg meg til. Har også vært hos frisøren idag og lysna det ganske mye og klipt meg til rett under skulderlengde. Deilig å få av litt slitt! Tok det hos lærling og betalte bare 400 kr!

Prøver å være flink med maten jeg spiser nå. Jeg skal gjøre som før, spise sunt i uka og unne meg godt på lørdag og søndag. Idag har jeg spist:

Grovt rundstykke(uten no på), yoghurt og banan til frokost.
To grove Ingers rugbrødsiver med pesto, ruccola, soltørka tomat og spekeskine til lunsj. Chrispy chicken kit til middag. Det er ikke så veldig sunt, men da begrenser jeg meg ;) Jeg unner meg også pepsi max fordi jeg er avhengig og det blir man ikke tjukk av.


Må bare avslutte innlegget med å skryte litt mer av jenta mi for hun har lært seg å reise seg å stå selv i helgen! Hun er sååå stolt av seg selv ;)

Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. jøss, jeg visste ikke at Susanne var gravid en gang jeg... også tvillinger i tilegg. så gøy :)
  Er nå innom bloggen din å titter av og til. Ida er så søt :)

  SvarSlett
 2. Jaaa, vi er kjempe stolte:) og det finnes ikke noe bedre i hele verden:)
  Håper dere koser dere masse danmark:)

  SvarSlett
 3. Takk for det :) Gratulerer med en liten tass som kan krabbe :)
  Alsakern: Takk, vi koser oss masse i Danmark, gleder oss til å se dere igjen :)

  SvarSlett